Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Årets håndværkere 2016

Dansk Byggeris medlemmer vandt flere kategorier ved kåringen af Årets Håndværker 2016. Se vinderne.

Prisen Årets Håndværker, der i 2016 uddeles for femte gang, går til de bedste virksomheder inden for 14 fagkategorier. På den måde fejrer byggehåndværket de bedste i branchen på samme måde, som filmindustrien med uddeling af Oscarpriser og Bodilstatuetter præmierer de bedste præstationer inden for filmverdenen.


Vinderne
Dansk Byggeri ønsker følgende medlemmer tillykke med kåringen som Årets Håndværker inden for deres kategori: 

  • ÅRETS ENERGIMAND Dansk Isolering ApS

  • ÅRETS MURER Murerfirmaet Balthervin v/ Kenneth Lind Balthervin

  • ÅRETS SPECIALIST Badmodul A/S

  • ÅRETS TAGDÆKKER MC Tag A/S

  • ÅRETS TØMRER (1-9 ansatte) Koed Tømrer- og Byggeforretning ApS

  • ÅRETS TØMRER (over 9 ansatte) Egon Olsen & Søn A/S

Høj tilfredshed
Generelt er der en meget høj tilfredshed med de ydelser, der leveres, idet den gennemsnitlige score er 4,79 ud af 5,0 mulige for alle anmeldelser. Det bekræfter det billede, som vi i Dansk Byggeri finder, når vi spørger de kunder, der har fået udført håndværksarbejde. I Dansk Byggeri er 85 ud af 100 kunder tilfredse eller meget tilfredse med de ydelser, de får leveret af håndværks- og byggevirksomheder.

Om kåringen
Mere end 2660 virksomheder er igennem det seneste år blevet vurderet af deres kunder, typisk private boligejere. Det er blevet til mere end 20.000 bedømmelser af fx generel tilfredshed med udført arbejde og service, med overholdelse af tidsfrister, priser og oprydning.

Det er et seriøst og grundigt forarbejde, der ligger bag kåringen af Årets Håndværker. Det er kundernes vurderinger af deres håndværker, som folkene bag hjemmesiden www.anmeld-haandvaerker.dk ligger til grund for kåringen.