Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Stem på HÅNDVÆRK i ny Danmarkskanon

Afstemningen er i gang, og HÅNDVÆRK er blandt de 20 samfundsværdier, du kan stemme på fra den 15. til den 22. november på www.danmarkskanon.dk. Vi anbefaler en stemme på HÅNDVÆRK

Kulturministeren har sat gang i arbejdet med en ny Danmarkskanon, som er et projekt, der skal fremhæve de historiske og kulturelle samfundsværdier, traditioner og begivenheder, som i særlig grad har formet samfundet og befolkningen i Danmark.

Sådan stemmer du
Du stemmer på www.danmarkskanon.dk ved at klikke på hjertet på den enkelte samfundsværdi. Du kan stemme på flere forskellige værdier, men du kan ikke stemme på den samme værdi flere gange. Afstemningen slutter den 22. november. Dansk Byggeri anbefaler en stemme på HÅNDVÆRK.

Den endelige Danmarkskanon
Danmarkskanon.dk afslører den 12. december 2016 de 10 samfundsværdier, som befolkningen har fundet vigtigst for fremtidens samfund, og som derfor vil udgøre den endelige Danmarkskanon. Dansk Byggeri har været med til at indstille HÅNDVÆRK til Danmarkskanonen og håber, vi kan se HÅNDVÆRK i Danmarkskanonen, når den offentliggøres den 12. december.