Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Se billeder og film fra årsdagen

Her kan du gense årsdagens højdepunkter i billeder og på film. Læs også Jyllands-Postens tillæg med eksempler på, hvordan Dansk Byggeris medlemmer bruger droner, robotter og 3D-print

Dansk Byggeris årsdag 2017 var en succes, og med temaet "Ny teknologi - den næste revolution?" fik vi sammen med over 600 tilmeldte vendt, hvordan  bygge- og anlægsbranchen kan gøre sig klar til en mere effektiv hverdag og hvordan nye teknologiske arbejdsredskaber allerede præger dagligdagen i flere virksomheder.

Se billeder fra Dansk Byggeris årsdag

Se film med stemningsbilleder fra Dansk Byggeris årsdag 2017

 

Tillæg i Jyllands-Posten

I forbindelse med Dansk Byggeris årsdag udkom Jyllands-Posten med et tillæg med eksempler på, hvordan Dansk Byggeris medlemmer bruger droner, robotter og 3D-print. De nye teknologier gør det nemmere at samle byggeprocesserne fra a til z, skabe større gennemsigtighed i byggeriet og højne kvaliteten og effektiviteten.  Barslund A/S, Spotland, Züblin, NCC, CN3, Juul & Nielsen, Gardit og GEO fortalte, hvordan de allerede i dag bruger de nye teknologier i det daglige arbejde.

 

Læs hele indstikket om det digitale byggeri her

 


Særnummer af Byggeriet
Bygge- og anlægsbranchen er langt fremme, når det handler om at benytte digitale løsninger til både kvalitetsstyring, dokumentation, processtyring mv. Robotter og droner er så småt ved at blive integreret i hverdagen i byggeriet, mens 3 D-print er på vej. Hvis du er interesseret i at læse mere om den teknologiske udvikling i bygge- og anlægsbranchen, så hold øje med juni-udgaven af Byggeriet som ligeledes sætter fokus på den teknologi.