Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Arbejdsmiljøkonferencen 2017

Kom på forkant med digitalisering og arbejdsmiljø, regler og udfordringer på muskel-skelet-området samt Arbejdstilsynet og "de andres" ansvar. Den 16.-17. marts 2017 inviterer Dansk Byggeri til arbejdsmiljøkonference. Tilmeld dig her

Skal medarbejderne selv sørge for at træne for at holde sig i form til arbejdet? Eller skal de måske erstattes af robotter og droner? Og hvad sker der med arbejdsmiljøet, når hele projekteringen og planlægningen bliver digitaliseret? Disse og mange andre spørgsmål vil vi diskutere torsdag den 16. marts.

Arbejdstilsynet 

Om fredagen kommer Arbejdstilsynet på besøg, og her skal vi snakke om ansvar: Arbejdsgiverens, medarbejderens, bygherrens og rådgiverens. Hvorfor falder der så få påbud til de andre?

Tid og sted

  • Torsdag den 16. marts til fredag den 17. marts.
  • Sinatur Hotel Gl. Avernæs, Helnæsvej 9, 5631 Ebberup.

Pris

Konferencen koster 4.000 kr. for medlemsvirksomheder og 8.000 kr. for ikke-medlemmer. Prisen inkluderer deltagelse på konferencen torsdag og fredag, forplejning og overnatning i enkeltværelse.

Fagligt netværk

Ønsker du at starte konferencen allerede onsdag aften, er der mulighed for overnatning og uformelt fagligt netværk. Prisen for netværksmøde inkl. et let aftensmåltid og overnatning i enkeltværelse er 1.200 kr. for medlemmer og 2.500 kr. for ikke-medlemmer.

Tilmelding

Udfyld tilmeldingsblanket og send blanketten til Britt Rasmussen på bra@danskbyggeri.dk

Tilmeldingsfrist

Tilmelding er senest tirsdag den 28. februar 2017.

Vil du vide mere?

Arrangør er Arbejdsmiljøafdelingen i Dansk Byggeri. Kontakt arbejdsmiljøchef Mette Møller Nielsen for spørgsmål.