Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Best Western hoteller

Best Western er verdens største hotelkæde, med over 4.000 hoteller i mere end 80 lande, der dagligt har over 400.000 gæster. I Danmark har Best Western centralt beliggende hoteller i 20 byer.

Best Western tilbyder medlemmer af Dansk Byggeri en medlemsrabat på 19 % på normalpriserne på værelser hos Best Western over hele verden. For at opnå rabatten skal reservation ske enten på www.bestwestern.com, www.bestwestern.dk eller via Best Westerns call center på gratisnummer 80 01 09 88.

For at få adgang til rabatten ved bestilling skal der opgives en kode, som hos Best Western kaldes ”Corporate ID”. Denne kode opgiver vi af indlysende grunde ikke her, men du kan bestille den på rabat@danskbyggeri.dk eller på 72 16 00 01. Du vil derefter på e-mail modtage koden samt en vejledning til online bestilling. Ringer du til Best Western, opgives koden i telefonen.

Ved online bestilling fremkommer de rabatterede priser efter, at du har indtastet kode ”Corporate ID”, så du straks kan se den fordelagtige pris.


 

Aktuelt

Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Aktuelt

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

Ny rabataftale - lønadministration med Danløn
Lav løn online med Danløn ligesom cirka 45.000 andre danske virksomheder. 

Danløn sørger for, at alt det formelle vedrørende udbetaling af løn er overholdt. Så kan du nemt lave statistik-indberetninger og indberetninger til Dansk Byggeri.

Ny rabataftale - Advokaternes Inkasso Service
Dansk Byggeri har en samarbejdsaftale med Advokaternes Inkasso Service. 

Medlemsvirksomheder kan få inkasso uden omkostninger og 20% rabat på advokatbistand.

Læs mere om de to rabataftaler - og de øvrige aftaler - på www.danskbyggeri.dk/rabat

 

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige