Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Vinderstrategi

Dansk Byggeri sætter i samarbejde med Vinderstrategi A/S fokus på professionalisering af strategiarbejdet i medlemsvirksomhederne.Dine medlemsfordele er:
Rådgivning og sparring omkring det strategiske arbejde i medlemsvirksomheden på bestyrelses-, direktions og lederniveau.
Dette individuelle møde omkring rådgivning og strategisk sparring udøves af Vinderstrategi A/S for Dansk Byggeri og varer indledningsvis ca. 2 timer.

Rådgivning og sparring tager blandt andet udgangspunkt i bestseller bogen ”Strategi i vindervirksomheder” som Mikael Vest, Vinderstrategi A/S er medforfatter af.

Som medlemsvirksomhed vil du også få et oplæg/anbefaling til, hvordan virksomheden kan udvikle en vinderstrategi®. Dansk Byggeri kan tilbyde dette indledende møde uden betaling særligt for Dansk Byggeris medlemmer.

Kontakt Vinderstrategi A/S 


Køb bogen
”Strategi i vindervirksomheder”  
Vinderstrategi er kendt for at være Danmarks mest attraktive strategiske sparringspartnere, der i samarbejde med ambitiøse, modige og viljestærke virksomhedsledere sikrer unik værdiskabelse for hver enkelt Vindervirksomhed®.

Vinderstrategierne udvikles og implementeres gennem et aktivt, engageret, professionelt og resultatorienteret bestyrelsesarbejde og strategisk sparring på topledelsesniveau.

Læs mere om Vinderstrategi A/S her www.vinderstrategi.dk

 

Aktuelt

Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Aktuelt

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

Ny rabataftale - lønadministration med Danløn
Lav løn online med Danløn ligesom cirka 45.000 andre danske virksomheder. 

Danløn sørger for, at alt det formelle vedrørende udbetaling af løn er overholdt. Så kan du nemt lave statistik-indberetninger og indberetninger til Dansk Byggeri.

Ny rabataftale - Advokaternes Inkasso Service
Dansk Byggeri har en samarbejdsaftale med Advokaternes Inkasso Service. 

Medlemsvirksomheder kan få inkasso uden omkostninger og 20% rabat på advokatbistand.

Læs mere om de to rabataftaler - og de øvrige aftaler - på www.danskbyggeri.dk/rabat

 

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige

Kontakt Vinderstrategi

Mikael Vest
Tlf.: 21 60 90 31
vest@vinderstrategi.dk
eller
Sanne Markwall
Tlf.: 21 73 51 52
sanne@vinderstrategi.dk