Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Edutasia

Medlemmer af Dansk Byggeri får 25 % rabat på alle Edutasias online kurser i fx Office, SAP, IT Sikkerhed eller Sociale Medier


Gennem Edutasia får du adgang til en lang række online kurser i den IT, I som virksomhed anvender dagligt. Edutasia har mere end 20 års erfaring med at udvikle IT-kurser, der virker.

Kurser i Office, SAP og meget mere
Kursusporteføljen spænder bredt og indeholder blandt andet kurser i Office 2013, 2010 og 2007, IT Sikkerhed og Sociale Medier. Derudover tilbyder Edutasia som officiel SAP partner ligeledes en række SAP-kurser rettet mod slutbrugere af SAP. Alle kurser tager udgangspunkt i hverdagsbrug og giver brugeren helt konkrete værktøjer til at blive mere effektiv i sin brug af softwaren.

Som noget unikt tilgodeser Edutasias kurser en række forskellige læringsstile. Alt kursusindhold tilbydes både som film, interaktive øvelser, teorisider og tests, så brugeren kan vælge sin foretrukne læringsstil og derved blive inddraget aktivt i læringsprocessen. Dette sikrer, at den nye viden bliver både brugbar og blivende. Du kan se en demofilm af brugerfladen her.

Få det fulde udbytte af din IT-investering
Virksomheder bruger ofte store summer på IT systemer, men har ikke samme fokus på at sikre sig, at medarbejderne er ordentligt klædt på til at bruge den IT, der stilles til rådighed. Gennem online IT-træning kan I som virksomhed sikre jer, at alle medarbejdere har de nødvendige færdigheder til at bruge systemerne korrekt, og derved kan I spare tid og ressourcer. Online kurser fra Edutasia kan med fordel integreres i opstartsprocessen for nye medarbejdere, da I derved sikrer jer, at alle medarbejdere har den rette grundviden til at udføre deres job.

Kom i gang med det samme – få 25 % rabat
Klik her for at vælge de rette kurser og komme i gang med det samme. Som medlem af Dansk Byggeri får I 25 % rabat.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Edutasia på info@edutasia.dk eller på +45 70 10 80 20

Aktuelt

Med Google AdWords fik Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning fyldt sin ordrebog

”Ordrebogen er nu blevet fyldt op med opgaver til de kommende måneder. Jeg er meget tilfreds med DanaWebs rådgivning, opfølgning og tilgang til tingene” - Robert Winther, Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning.

Læs mere her

Aktuelt

Sæt IT-turbo på rekrutteringen
- ny rabataftale med nem IT-løsning fra Ofir/Brandero

Rekruttering af de gode medarbejdere er vigtigt for alle virksomheder. Det nyskabte Brandero Ansøgersite, er sammen med Ofir jobportal en ny og nem måde at sikre dette på.

Læs mere om aftalen mellem Ofir/Brandero og Dansk Byggeri her.

Ny rabataftale - lønadministration med Danløn
Lav løn online med Danløn ligesom cirka 45.000 andre danske virksomheder. 

Danløn sørger for, at alt det formelle vedrørende udbetaling af løn er overholdt. Så kan du nemt lave statistik-indberetninger og indberetninger til Dansk Byggeri.

Ny rabataftale - Advokaternes Inkasso Service
Dansk Byggeri har en samarbejdsaftale med Advokaternes Inkasso Service. 

Medlemsvirksomheder kan få inkasso uden omkostninger og 20% rabat på advokatbistand.

Læs mere om de to rabataftaler - og de øvrige aftaler - på www.danskbyggeri.dk/rabat

 

Kontakt

Indkøbsaftalerne
Tlf.: 72 16 00 01

Pension For Selvstændige

Dansk Byggeri og Pension For Selvstændige udbyder et pensionsprodukt, der er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende og ledende medarbejdere.
Læs mere om Pension for Selvstændige