Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Ecobuild i London

Udnyt mulighederne på Storbritanniens største grønne byggemesse. Ecobuild løber af stablen i dagene 7.-9. marts 2017 i London

Kom med på Storbritanniens største grønne byggemesse, Ecobuild i London den 7.-9. marts og udnyt de gode muligheder for at skabe kontakter og finde nye samarbejdspartnere.

 

Danske virksomheder med services og produkter til byggeriet har stort internationalt potentiale. Den danske Ambassade i London arrangerer fællesstand på den førende messe og konference inden for energieffektive byggematerialer og løsninger.

 

Økonomisk indsprøjtning oven på Brexit

På trods af politisk tumult i Storbritannien, forventes der fortsat fremgang i den britiske byggeindustri. Den britiske regering har i efteråret 2016 fremlagt en række finansielle prioriteringer, og det forventes bl.a. at stigende offentlige investeringer vil sikre byggeaktivitet inden for boligbyggeri, infrastruktur, skoler og hospitaler. Således forventer Construction Products Association, at det private boligbyggeri vil stige med 2% i 2017 og 2018, og infrastruktur vil stige med 7 % i 2017 og 10,7 % i 2018.

 

Messen er særdeles interessant i forhold til at skabe nye kontakter og finde fremtidige samarbejdspartnere. Med mere end 800 udstillere, 100 seminarer og en lang række af de største arkitektfirmaer i London, er Ecobuild en central begivenhed for beslutningstagere i Storbritannien. Ecobuild havde 33.000 besøgende i 2016.

 

Hvis du vil vide mere om deltagelse på Ecobuild er du velkommen til at tage kontakt til den danske Ambassade i London:

Rasmus Leth Traberg
Telefon: +44 2073 330 232

 

Negativ spiral?

Byggeeksports redaktør Søren Westergaard, der har besøgt Ecobuild siden dets start i 2004, mente efter 2016-udgaven af messen, at den var havnet i en slags negativ spiral.

Læs Søren Westergaards artikel i Byggeeksport her

Læs mere om Ecobuild

Kontakt

Anita Kurowska Larsen
Chefkonsulentanl@danskbyggeri.dk72160294International afdeling

Andre messer

Se, hvilke andre bygggefagmesser afholdes på vores eksportmarkeder:

Link til Dansk Bygeris messeportal

Om byggefagmesserne i Danmark kan du læse på vores engelske portal:

Link til portalen Import to Denmark