Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides
it-messe-2017.jpg

Dansk Byggeris IT-messe 2018

Dansk Byggeri afholder, i samarbejde med BASIT, IT-messe for syvende gang. På messen præsenteres effektive IT-værktøjer, som kan hjælpe dig i hverdagen

På it-messen vil en række af de bedste IT-leverandører til håndværksbranchen være samlet. IT-værktøjerne dækker alle byggevirksomhedernes traditionelle arbejdsopgaver fra tilbudsgivning, planlægning, udførsel, aflevering, kvalitetssikring og administration.

Uformelle rammer
På messen kan du få inspiration til investeringer i IT-værktøjer på en let og overskuelig måde i uformelle messe-rammer.

God blanding af stande og konkrete indlæg
På standene viser udstillerne de gode historier fra de håndværksvirksomheder, som har opnået forbedringer med IT-værktøjer. Der bliver lagt stor vægt på, at udstillerne viser konkrete funktioner, som kan bruges direkte hjemme i håndværksvirksomhederne. Foruden standene holdes der i løbet af dagen indlæg, hvor udstillerne fortæller mere detaljeret om deres løsninger og inspirerer til, hvordan I udnytter de digitale fordele.

Tid og sted

 • Den 6. februar 2018
  Teknologisk Institut - indgang 3
  Gregersensvej 3
  2630 Taastrup

og

 • Den 7. februar 2018
  Teknologisk Institut - bygning 1, 5. sal
  Kongsvangs Allé 29
  8000 Aarhus C


Tilmelding
Du kan allerede nu tilmelde dig IT-messen. Det er gratis at deltage for medlemmer af Dansk Byggeri. Andre er også meget velkomne mod betaling af et deltagebyr på 400 kr. ekskl. moms. 

Klik her for at tilmelde dig messen i Aarhus

Klik her for at tilmelde dig messen i Taastrup

Har din virksomhed godt styr på IT-værktøjerne?

Mester Tidende søger digitale frontløbere, som med IT-værktøjer har fået et forspring i forhold til andre. Digitalisering er hverdag i de fleste håndværksvirksomheder, og vi ser at flere og flere virksomheder tager de digitale muligheder til sig. Men der skal endnu mere fart på udviklingen, og især blandt de små og mellemstore håndværksvirksomheder.

Hvis din virksomhed har godt styr på IT-værktøjerne, kan din virksomhed måske blive den næste til at blive hædret i Mester Tidende som Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomhed.

Deltag i konkurrence om at blive Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomhed.

Se mere på www.itbyg.dk

it-messe_logo.png

Vis dine IT-værktøjer på Dansk Byggeris IT-messe

Som IT-leverandør, med bygge- og anlægsbranchen som målgruppe, har du mulighed for at deltage som udstiller på Dansk Byggeri IT-messe 2018.

Ring eller skriv til Martin Profit Jakobsen på 2010 4690 eller mpj@basit.dk fra BASIT for at høre mere om mulighederne.

BASIT er medarrangør på Dansk Byggeri IT-messe