Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides
folkemoede.jpg

Folkemøde 2016

Dansk Byggeri deltager på Folkemødet på Bornholm den 16-19. juni 2016. Mød os på Ydermolen i Allinge Havn på stadeplads G3

Dansk Byggeris telt på Folkemødet på Bornholm vil fra torsdag til søndag danne ramme om en række spændende debatter og arrangementer med spændende navne på deltagerlisten.

På Folkemødets første dag vil Dansk Byggeri være værter for en allerede etableret folkemødeklassiker i Lobbyistspillet, der altid er garant for god underholdning. Her vil fremtidens lobbyister dyste om politikernes gunst, når de får tildelt en mærkesag, der skal kæmpes for. Mærkesagerne stilles af virkelighedens lobbyister, bl.a. Landbrug & Fødevarer, Lægemiddelindustriforeningen og Røde Kors. Finalen bedømmes af bl.a. Mette Østergaard, TV2 News, Astrid Haug, rådgiver og Klaus Bondam, Cyklistforbundet.

Det kommer også til at handle om grøn energi. Energikommissionen har travlt med at analysere byggeklodserne til fremtidens energipolitik. Men er der enighed mellem blå og rød? Vi varmer op med en boksekamp – mest på ord – når Energi- og klimaminister Lars Christian Lilleholt møder SF’s formand Pia Olsen Dyhr til kampen om Den Grønne Energi. Ordstyrer: Jesper Zølck, TV2 NEWS.

Og integration vil også være på dagsordenen. Bygge- og anlægsbranchen rummer arbejdsopgaver på alle kompetenceniveauer, og vi er vant til at samarbejde på tværs af sprog. Vi sætter fokus på de gode historier om integration og får også de kritiske spørgsmål med. Mød bl.a. generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp Andreas Kamm og Lars Jannick Johansen, Den Sociale Kapitalfond. Ordstyrer: Rushy Rashid, Radio24syv. 

Se det fulde program her