Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Sverigesvejledning 2014

Selvom de er nabolande, er der store forskelle på lovgivning og praksis i Danmark og Sverige.

For at hjælpe virksomhederne bedst muligt, har Dansk Byggeri derfor udgivet en ny Sverigesvejledning, der er udarbejdet sammen med en svensk entreprisejurist, Robert Nylinder fra Maqs Law Firm

Sverigesvejledningen har til formål at give en kortfattet introduktion til de praktiske spørgsmål samt de juridiske og skattemæssige forhold, som byggevirksomheden primært møder, når den skal udføre arbejde i Sverige.

Der er i teksten henvist til direkte links til de mest relevante love og retningslinjer, som man som dansk byggevirksomhed med aktiviteter i Sverige især skal forholde sig til, samt til relevante myndigheder og vigtige informationskilder.

Vejledningen er primært tænkt som støtte for danske byggevirksomheder, der arbejder i Sverige uden såkaldt ’fast driftssted’.

Download er ikke mulig
Vejledningen udgives elektronisk og sendes som en vedhæftet fil med email. Alle medlemsvirksomheder, der bestiller vejledningen, vil blive kontaktet af International afdeling, da det er vores erfaring, at den skriftlige Vejledning skal suppleres med personlig rådgivning.

Bestilling

De angivne priser er inkl. moms

Login eller opret en bruger for at bestille denne vare

Pris medlem: kr. 0,00
Pris ikke-medlem: kr. 3.750,00
Varenummer: 1324

Download

Alle downloads er gratis

Download er ikke muligt.


Ved bestillinger under 500 kr. tillægges et gebyr.