Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Persondatapolitik

Oplysninger

Hos Dansk Byggeri, er vi forpligtet til at beskytte dine persondata og vi respekterer din personlige integritet, når du bestiller i Dansk Byggeris Servicebutik og Kursus og Udvikling butik.

Hvis din virksomhed er medlem af Dansk Byggeri, hentes virksomhedens medlemsoplysninger i medlemssystemet, når du logger ind for at bestille varer. Herudover kan du indtaste leveringssted og kontaktperson til bestillingen. Hvis virksomheden ikke er medlem, bliver du bedt om at indtaste tilsvarende oplysninger.

I forbindelse med bestillingen giver du samtykke til, at Dansk Byggeri må behandle oplysningerne i forbindelse med bestilling, levering og fakturering samt til brug for statistik.

Dansk Byggeri registrer oplysninger om virksomhedernes navn, adresse og telefonnummer, samt kontaktoplysninger på modtageren.

Medarbejderne i Dansk Byggeris Servicebutik har adgang til oplysninger til brug for pakning, levering og fakturering.

Oplysningerne slettes senest 5 år efter regnskabsperiodens udløb.
Efter reglerne i persondataloven har du ret til indsigt i de personoplysninger, vi har registreret. Hvis du ønsker indsigt i oplysningerne, bedes du sende en mail til info@danskbyggeri.dk. Fra tid til anden kan vi revidere vores persondata politik. Hvis vi beslutter at gøre det, vil vi offentliggøre ændringerne på denne side.

Cookies

En cookie er en lille bid information om brugeren i form af en txt-fil, som udveksles mellem browser og server.

For at gøre din brug af Servicebutikken så let som mulig, bliver du i forbindelse med køb tilbudt at gemme kontaktoplysninger og kundenummer til næste besøg.

Det foregår ved, at webstedet lægger en lille tekstbesked - en såkaldt cookie - på din computer. Cookies er en almindeligt brugt standard på internettet.

Hvis du ikke ønsker oplysningerne gemt, kan du undlade at markere feltet ud for "Gem ovenstående oplysninger til næste besøg", når du indtaster adresseoplysningerne.

Cookies kan ikke overføre virus. I de fleste browsere kan du både slette og styre administrationen af cookies.

Statistik

For at kunne forbedre og videreudvikle webstedet fører vi statistik over, hvordan vores brugere anvender hjemmesiden, dvs. hvilke sider der bliver klikket på og hvilke varer, der bliver bestilt. Statistikken er anonym og bruges f.eks. til at se hvilke sider der bliver læst mest. Det er ikke muligt at se oplysninger om den enkelte brugers besøg på webstedet.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores fortrolighedspolitik, kan du e-mail til os på info@danskbyggeri.dk