Regnskabsanalyser

Årets regnskabsanalyse viser, at virksomhederne i bygge- og anlægsbranchen har en stort set uændret overskudsgrad på 4,6 procent i forhold til sidste år. Læs analysen og benchmark din virksomhed mod resten af branchen.

Print artiklen

I regnskabsanalysen for 2018 kan du læse om sundhedstilstanden hos virksomhederne i bygge- og anlægsbranchen. Derudover er der også en gennemgang af seks delbrancher, som fx murerne eller tømrerne. Du kan derfor både sammenligne din virksomhed med hele branchen eller med udvalgte dele.

I år er der samtidig fokus på, hvad man skal fokusere på, for at sikre et godt resultat i sin virksomhed, i en tid med fremgang i branchen. Samtidig er der en gennemgang af hvad man skal huske, hvis man skal overdrage sin virksomhed til andre.

Benchmark din virksomhed - mål den op mod branchen

I samarbejde med Deloitte tilbyder vi udarbejdelsen af et gratis benchmark for Dansk Byggeris medlemmer.

Benchmarket giver dig mulighed for at sammenligne din virksomhed med branchens nøgletal på udvalgte nøgletal gennem de seneste 3 år. Branchens nøgletal er opdelt i branchen som helhed, sammenlignelige virksomhedsstørrelser og den delbranche din virksomhed tilhører.

De udvalgte nøgletal er baseret på analyse af bygge- og anlægsbranchen 2014, der blandt andet omfatter resultat pr. ansat, soliditetsgrad, afkast af investeret kapital m.v.

 

For at få et benchmark, bedes du tage kontakt til

Kontakt

Analysechef

Andreas Fernstrøm

72160144 afe@danskbyggeri.dk
Loading...