Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Aktuelt for medlemmer

  13-12-2018

  AUB-udbetaling af praktikpladsbonus og fordelsbonus for 2017

  AUB sender fra den 13. december 2018 breve til virksomheder, der modtager praktikpladsbonus og fordelsbonus for 2017. Se beløb for AUB-udbetaling af fordels- og praktikpladsbonus.

  12-12-2018

  Dansk Byggeri ønsker glædelig jul og et godt nytår!

  Kære medlem. Julen nærmer sig, og året 2018 lakker mod enden. Et år der har været præget af fremgang for økonomien, hvilket vi også har mærket i store dele af bygge- og anlægsbranchen. Der er tryk på kedlerne, og jobtallene for branchen er ikke set bedre i mange år.

  11-12-2018

  Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse for koordinatorer

  Deltag i kurset den 7.–9. januar 2019 og 24.–25. januar 2019 i Aarhus og bliv klædt på til at arbejde som bygherrens arbejdsmiljørådgiver i både projekterings- og udførelsesfasen. Læs her, hvordan du tilmelder dig.

  11-12-2018

  Hvordan skal medarbejderen aflønnes i jule- og nytårsdagene?

  Få svar på, hvordan I skal håndtere jul og nytår for medarbejdere. Download en nem oversigt over overenskomsternes fridage.

  11-12-2018

  Download Byg Garantibevis

  Det skaber tryghed hos dine kunder, når du viser, at din virksomhed er medlem af Dansk Byggeri og har Byg Garanti og en overenskomst. På Min side kan du downloade et bevis på dit medlemskab, som du kan tage med i kundetilbud eller sende direkte til kunden.

  11-12-2018

  Husk 5 dages-reglen, når du indberetter og betaler moms, A-skat mv.

  For at undgå at dine penge bliver tilbagebetalt, skal du tidligst betale fem hverdage før fristen. Læs her, hvordan du undgår at betale for tidligt.

  11-12-2018

  STOP TYVEN – Dansk Byggeri sætter ind mod tyveri i varebiler

  Dansk Byggeri sætter en ny kampagne i søen, der skal sætte en stopper for indbrud i varebiler og på byggepladser. Der er muligheder for at slippe for at betale selvrisiko, hvis uheldet er ude. Læs hvordan du tilmelder dig.

  10-12-2018

  Få hjælp til at klare unfair krav fra myndigheder i EU

  Oplever din virksomhed, at myndigheder i EU stiller krav om ekstra tests og certificeringer til produkter? Eller at din virksomhed eller medarbejdere bliver uretmæssigt beskattet? Få hjælp hos Dansk Bygeris Internationale afdeling, som nu samarbejder med EU-Kommissionen og SOLVIT-centeret.

  06-12-2018

  Udbetal særlig opsparing i december

  Medarbejdere, der er omfattet af HK- og Teknikeroverenskomsten og funktionærlignende ansatte efter timelønsoverenskomsterne, har ret til særlig opsparing. Husk at den særlige opsparing skal udbetales sammen med december måneds løn. Læs om satser.

  04-12-2018

  Sådan laves en brugervenlig kontrakt

  Byggekontrakter skal laves til byggefolk, forstås af byggefolk og bruges aktivt i samarbejdet under udførelsen. Læs Værdibygs vejledning til brugervenlige kontrakter.