Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Arbejdsmiljøavis sætter fokus på lærlinge

Arbejdsmiljøavisen Under Hjelmene er igen klar til at skabe dialog og debat om arbejdsmiljø i bygge- og anlægsbranchen. Avisen handler denne gang om unge og lærlinge

Under Hjelmene handler denne gang om lærlinge og unge og deres forhøjede risiko for at komme til skade. Avisen handler også om tagregler, forebyggelse af ulykker og om, hvor vigtigt det er, at man har en beredskabsplan og en tændt mobiltelefon, hvis uheldet skulle være ude.

Avisen er gratis – ud i skurvognene med den!

Avisen er gratis, og I kan få den tilsendt direkte til virksomhedens hovedadresse, hvorfra den frit kan fordeles i skurerne.

Om avisen

Formålet med avisen er at få håndværkere og virksomheder til at forbedre arbejdsmiljøet på byggepladserne. Historierne er hentet direkte fra byggepladserne, og redaktionen søger altid gode eksempler, der kan skabe debat, dialog og inspiration. Hvis jeres virksomhed har en god historie, vil redaktionen meget gerne høre fra jer på underhjelmene@underhjelmene.dk.

Under Hjelmene skrives af frivillige kræfter blandt arbejdsmiljøledere og medarbejdere i bygge- og anlægsbranchen. Avisen har et oplag på 35.000 eksemplarer og udgives to gange om året.

Bestil eller hent avisen

Du kan få tilsendt så mange eksemplarer af avisen, som du har brug for, hvis du skriver dig på abonnementslisten. Ring eller skriv til Arbejdsmiljøafdelingen i Dansk Byggeri på 72 16 00 00 eller bra@danskbyggeri.dk.

Elektronisk udgave af avisen