Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Bedre Bundlinje til alle

Vil du skabe vækst og effektive arbejdsgange i din virksomhed? Deltag i Dansk Byggeri og 3Fs gå-hjem-møder om Bedre Bundlinje, og få gratis hjælp til at komme i gang

Dansk Byggeri og 3F inviterer ledelse og medarbejdere til at deltage i Bedre Bundlinje 3.0, som indledes med gå-hjem-møder i hele landet. Der er nu åbent for tilmelding.

Mødet byder på et afvekslende program med oplæg, workshops og dialog, som alle giver dig information om, hvordan Bedre Bundlinje 3.0 kan hjælpe din virksomhed til en bedre bundlinje. Efter gå-hjem-mødet tager I stilling til, om I vil søge et gratis dagsforløb, der har fokus på forbedringer i virksomheden.

Der er to typer dagsforløb, I kan vælge mellem. Det ene forløb griber fat i virksomhedens service og kommunikation, mens det andet handler om entreprise og akkordsjak.

I Bedre Bundlinje samarbejder ledelse og medarbejdere om at skabe forbedringer til gavn for alle i virksomheden. Dansk Byggeri og 3F anbefaler derfor, at I deltager i gå-hjem-mødet med en repræsentant fra ledelsen og en repræsentant fra medarbejderne. På den måde får I samme relevante information. Tilbuddet gælder både store og små virksomheder. 

Klik her for tilmelding
Læs mere om projektet Bedre Bundlinje 3.0 her (var link til 25803)