Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

BoligJob-ordningen er kun skindød

Venstre har meldt ud, at de vil genindføre BoligJob-ordningen, og at det ved et tidligt valg vil blive med tilbagevirkende kraft. Der er derfor grund til at tro på, at ordningen ikke er så død endda

Dansk Byggeri har kæmpet for at holde liv i BoligJob-ordningen og er ikke blevet trætte af at gentage de kloge argumenter, der er for at bevare ordningen. Adm. direktør i Dansk Byggeri Lars Storr-Hansen sagde ved nytåret - en smule håbefuldt - at ordningen ville vende tilbage i 2015.

"Og vi glæder os derfor rigtig meget over, at vi fra Venstre har fået et så klart og utvetydigt signal, som Venstres formand Lars Løkke Rasmussen har meddelt i medierne og nu også i et brev direkte til blandt andet mange medlemmer af Dansk Byggeri. Heri pointerer Lars Løkke Rasmussen, at Venstre vil genindføre BoligJob-ordningen, og at det ved et tidligt valg vil blive med tilbagevirkende kraft. Det kan med andre ord blive et meget spændende folketingsvalg for de mange små og mellemstore virksomheder, der har haft glæde af ordningen. Der er grund til at tro på, at ordningen ikke er så død endda", siger Lars Storr-Hansen.