Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

BoligJob-ordningen er tilbage

Den nye regering har som sin første handling genindført BoligJob-ordningen med tilbagevirkende kraft. Det betyder, at du og dine kunder nu og i resten af 2015 kan anvende ordningen efter de samme principper som før, ordningen blev nedlagt. Læs mere her

BoligJob-ordningen genindføres for 2015 i samme form som i 2014 med virkning fra 1. januar i år. Det betyder, at dine kunder kan få fradrag for de samme ydelser som i 2014, og det maksimale fradrag er på 15.000 kr. per voksen person i husstanden.

Dansk Byggeri har arbejdet hårdt for at få BoligJob-ordningen genindført, og det er derfor en stor sejr, at den nye regerings første politiske aftale er en bred aftale, der genindfører BoligJob-ordningen.

Med virkning for 2016 og 2017 justeres ordningen. Der indføres en todeling af ordningen, så der kan opnås fradrag for udgifter til løn for serviceydelser for 6.000 kr. per person og for håndværksydelser for 12.000 kr. per person. Udnyttes begge fradragskategorier fuldt ud, vil det samlede fradrag per person udgøre i alt 18.000 kr.

Samtidig får ordningen en mere grøn målsætning, og den vil blive udformet sådan, at også lejere vil få større glæde af ordningen. Den endelige udformning ventes at falde på plads i efteråret, og Dansk Byggeri vil herefter orientere om de fremtidige vilkår.  

Har du spørgsmål om BoligJob-ordningen, er du velkommen til at kontakte Dansk Byggeri på telefon 72 16 00 00.