Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyt nummer af Byggeriet

I dette nummer af Byggeriet er vi med under jorden for at bore ud til fjernvarme, vi får at se, hvordan man gør klar til klimaforandringer og samtidig skaber plads til leg, og så er der højdepunkter fra Dansk Byggeris årsdag

'Fremtidens arbejdsmarked’ var temaet for Dansk Byggeris årsdag, hvor en lang række indflydelsesrige oplægsholdere lagde vejen forbi. Statsminister Helle Thorning-Schmidt fortalte, at regeringen har valgt at følge Dansk Byggeris anbefaling om en forenkling af byggesagsbehandlingen i kommunerne. Formand for Venstre Lars Løkke Rasmussen fastholdt sit tilsagn om at genindføre BoligJob-ordningen og udvidede løftet til at gælde frem til 2018. Og så fik branchen en kærlig opsang fra USA’s ambassadør Rufus Gifford om at gøre op med janteloven og prale lidt mere med, hvad de kan.

En tung dame under jorden
Med en vægt på 100 ton og en diameter på mere end tre meter er tunnelboret Gertrud ikke en letvægter. Hun graver sig i øjeblikket gennem den københavnske undergrund for at grave ud til klimavenlig fjernvarme til københavnerne. Byggeriet var med, da det store tunnelbor kom til Islands Brygge og blev døbt Gertrud.

Vand og leg i Gladsaxe
I Gladsaxe Kommune er man ved at gøre klar til de klimaforandringer, der ventes at byde på store regnskyl fremover. For at forebygge oversvømmelser bliver Gladsaxe Sportscenter bygget om, men det sker uden at hindre leg og bevægelse på anlægget.

Landsbytanker i storbyen
Selvom virksomheden Logik & Co. holder til på Nørrebro i København, beskriver den daglige leder virksomheden som et "landsbyfirma" på grund af den stærke kontakt til nærområdet. Det er en styrke for Logik & Co., som er bevidste om at gøre netop det, de er gode til.


Læs Byggeriet som pdf
Læs Byggeriet som bladrefunktion