Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Edutasia

Medlemmer af Dansk Byggeri får 25 % rabat på alle Edutasias online kurser i fx Office, SAP, IT Sikkerhed eller Sociale Medier

Gennem Edutasia får du adgang til en lang række online kurser i den IT, I som virksomhed anvender dagligt. Edutasia har mere end 20 års erfaring med at udvikle IT-kurser, der virker.

Kurser i Office, SAP og meget mere
Kursusporteføljen spænder bredt og indeholder blandt andet kurser i Office 2013, 2010 og 2007, IT Sikkerhed og Sociale Medier. Derudover tilbyder Edutasia som officiel SAP partner ligeledes en række SAP-kurser rettet mod slutbrugere af SAP. Alle kurser tager udgangspunkt i hverdagsbrug og giver brugeren helt konkrete værktøjer til at blive mere effektiv i sin brug af softwaren.

Som noget unikt tilgodeser Edutasias kurser en række forskellige læringsstile. Alt kursusindhold tilbydes både som film, interaktive øvelser, teorisider og tests, så brugeren kan vælge sin foretrukne læringsstil og derved blive inddraget aktivt i læringsprocessen. Dette sikrer, at den nye viden bliver både brugbar og blivende.

Se en demofilm af brugerfladen her
 

Få det fulde udbytte af din IT-investering
Virksomheder bruger ofte store summer på IT systemer, men har ikke samme fokus på at sikre sig, at medarbejderne er ordentligt klædt på til at bruge den IT, der stilles til rådighed. Gennem online IT-træning kan I som virksomhed sikre jer, at alle medarbejdere har de nødvendige færdigheder til at bruge systemerne korrekt, og derved kan I spare tid og ressourcer. Online kurser fra Edutasia kan med fordel integreres i opstartsprocessen for nye medarbejdere, da I derved sikrer jer, at alle medarbejdere har den rette grundviden til at udføre deres job.

Kom i gang med det samme – få 25 % rabat
Klik her for at vælge de rette kurser og komme i gang med det samme. Som medlem af Dansk Byggeri får I 25 % rabat.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Edutasia på info@edutasia.dk eller på +45 70 10 80 20