Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Go2net

Udnyt dit medlemskab hos Dansk Byggeri og få adgang til en professionel og meget nem hjemmesideløsning. Invester nogle få minutter af din dyrbare tid og se vores introvideo nederst på siden om, hvor nemt det faktisk er! Vi garanterer, at du vil spare tiden hjem mange gange, hvis du vælger Go2net

Vil du være unik eller køre standard?
Med en Go2net-hjemmesideløsning har du både mulighed for at få en standardiseret løsning, hvor du nemt og enkelt kan sætte dit eget præg på designet, eller du kan vælge en mere unik løsning, hvor vores professionelle webdesignere kreerer et unikt udtryk på din hjemmeside. Med andre ord: Du kan få en løsning, der passer til dit behov og økonomi. Og uanset om du vælger Go2nets billigste løsning eller den mere unikke, kan du super nemt vedligehold sidens indhold selv med tekster, billeder osv. Løsningen gør det største arbejde for dig!

Bliv mobilvenlig med Go2net
Flere og flere brugere derude ser din hjemmeside fra sin mobiltelefon. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er klar til alle mobilbrugerne. Det klarer Go2net selvfølgelig også – og helt uden at du skal tænke over det, når du lægger dit indhold ind.

Din rabataftale
Med dit medlemskab hos Dansk Byggeri, kan du opnå helt op til 80% rabat på et Go2net-abonnement og 25% rabat på vores pakker. Du kan selvfølgelig også vælge vores micropakke til kun 0,- kr. og et webhotel til kun 99,- kr. om måneden og dermed komme meget billigt i gang.
Se vores pakker her (vist med standardpriser)

Få dit behov vurderet – og få et godt tilbud!
Kontakt os på 99 400 444 eller send en mail til mj@wiegaarden.dk. Så kontakter vi dig, og vi vil sammen finde ud af, hvilken af vores Go2net-pakker, der passer til dit behov og dine ønsker. Efter snakken ved du præcis, hvad du har af muligheder, hvor nemt det er, og hvad det helt nøjagtigt kommer til at koste. Altså vil du være godt klædt på til at tage første skridt mod din nye hjemmeside!


Vi samler på glade og tilfredse kunder!

Go2net.dk – info om hjemmesideløsningen
Wiegaarden.dk – info om reklamebureauet