Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Har dine kunder spørgsmål til håndværkerfradraget?

Dansk Byggeri har lavet to foldere, der giver både dig og dine kunder svar på en lang række spørgsmål i forhold til brug af håndværkerfradraget. Hent folderen og giv den til dine kunder fx i forbindelse med tilbudsgivning

Regeringen har genindført BoligJob-ordningen med tilbagevirkende kraft. Det betyder, at du og dine kunder nu og i resten af 2015 kan anvende ordningen - det såkaldte håndværkerfradrag - efter de samme principper som før, ordningen blev nedlagt.

Folderne redegør kort for, hvordan ordningen gælder for henholdsvis helårsbolig og sommer- og fritidshuse og giver dig og dine kunder svar på en lang række spørgsmål om brug af fradraget. De kan fx gives til kunder sammen med tilbud.
 

Hent folderne i Dansk Byggeris Servicebutik - i print selv version eller trykt udgave

Læs mere om Håndværkerfradraget her på sidenBoligJob-ordningen genindføres for 2015 i samme form som i 2014 med virkning fra 1. januar i år. Det betyder, at dine kunder kan få fradrag for de samme ydelser som i 2014, og det maksimale fradrag er på 15.000 kr. per voksen person i husstanden.

Med virkning for 2016 og 2017 justeres ordningen, og Dansk Byggeri orienterer om den endelige form, når den er fastlagt.