Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Tilskud til samarbejds- og kompetencefonden

Har du medarbejdere, som er omfattet af Teknikeroverenskomsten eller HK-overenskomsten, modtager du i disse dage en opkrævning fra PensionDanmark Uddannelsesfonde. Der skal betales for alle medarbejdere omfattet af Teknikeroverenskomsten og HK-overenskomsten. Læs mere her

PensionDanmark Uddannelsesfonde har netop udsendt opkrævning til kompetence- og samarbejdsfonden på HK- og teknikerområdet for andet halvår 2014. Der skal betales bidrag til samarbejds- og kompetencefonden efter Teknikeroverenskomsten og efter HK-overenskomsten, hvor denne er tiltrådt.

Tilskuddet til de to fonde er 78 kr. pr. måned pr. fuldtidsansat medarbejder. Modsat på timelønsområdet skal du selv beregne tilskuddet på baggrund af antal medarbejdere ansat i sidste halvår af 2014. Du har derfor modtaget et blankt opkrævningskort.

Hvis du har medarbejdere omfattet af Teknikeroverenskomsten eller HK-overenskomsten, og du ikke har modtaget en opkrævning, skal du skrive til PensionDanmark Uddannelsesfonde på mailadressen: info@uddannelsesfonde.dk for at komme på deres opkrævningsliste.