Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

- Jeg sparer tid og har fået et meget større overblik

Den Bette Tømrer A/S fortæller her, hvordan de blev introduceret til Minuba på Dansk Byggeris it-messe i februar 2015. De var ikke i tvivl om, at det var det system, der skulle med hjem.

Den Bette Tømrer A/S fra Kongerslev mellem Aalborg og Hadsund har eksisteret siden 2007. De er 9 mand i firmaet, bestående af en maskinsnedker, som går på værkstedet, tre tømrersvende, tre lærlinge i marken, en murersvend, som udfører mindre mureropgaver samt træder til som arbejdsmand samt mesters kone, som er kontordame på halv tid. Mester Morten Hansens rolle i virksomheden er blandt andet at have dialog med kunderne, regne tilbud samt fakturering. Og med hjælp fra Minubas elektronisk sagsstyring er der også tid til, at han kan være med i marken i ca. 30-40 % af tiden.

- Det betyder meget, at jeg ikke bare er ham chefen, der kommer og siger, hvordan det skal være, men at jeg kan komme ud og arbejde med og være social med mine folk, siger Morten Hansen.

Virksomheden blev introduceret til Minuba på Dansk Byggeris it-messe i februar 2015, og Morten Hansen, en kollega og deres it-mand var ikke i tvivl om, at det var det system, der skulle med hjem.

- Holdet bag Minuba havde fat i noget af det rigtige. Desuden var de meget servicemindede, hvilket jeg stadig synes de er den dag i dag. Hvis vi har brug for hjælp eller har spørgsmål, er de hurtige til at svare, uden at de sender den ene store regning efter den anden, siger Morten Hansen der understreger, at det var vigtigt for ham at vælge et system, som virksomheden kan vokse med. Virksomheden er i øvrigt vokset og er nu blevet til et aktieselskab.

- Med Minuba glemmer vi aldrig at få faktureret materialer videre. Alle sager er oprettet med et nummer, og når vi køber materialer markerer vi dem med sagsnummeret, så ryger de direkte ind på fakturaen på den aktuelle sag. Ved timelønsarbejde skriver folkene stort set fakturaen selv, jeg skal blot gennemgå den og trykke send eller print. Så hvad jeg førhen kunne bruge en time på, tager mig nu kun 5-10 minutter, siger Morten Hansen.

Ligeledes fungerer det i virksomheden også rigtig godt med timeregistrering:

- Mine folk registrer nemt deres arbejdstimer på telefon, PC eller iPad, og når de trykker ”gem” ligger timerne på den aktuelle sag i Minuba. Derfor har vi hele tiden overblik over, om den afsatte tid eller prisen for materialerne er brugt, siger Morten Hansen.

Han fortæller, at da han startede med at bruge Minuba, var der lidt tilvænning for folkene, men at de hurtigt lærte at bruge systemet.

- Minuba er meget brugervenligt. Selv vores snedker på 62 år har taget pænt imod det. Det sidste nye er, at vi i firmaet har købt en fladskærm, som hænger på vores værksted. Folkene kan her nemt se, hvad de har registret, hvad planerne er for ugerne forud samt registrere materialer, de har hentet på lageret.
Holdet bag Minuba udvikler løbende systemet og inviterer løbende kunderne med til brugergruppemøder, hvor man kan komme med nye ideer.

- Jeg kan klart anbefale Minuba. Om det er til et firma med to ansatte eller flere, så er den pris, systemet koster, hurtigt tjent hjem. Det har sparet mig for meget tid og givet mig et bedre og større overblik. Det vil helt sikkert kunne mærkes på årets resultat, siger Morten Hansen.

Læs mere om Den Bette Tømrer A/S og Minuba her:

www.denbettetoemrer.dk
www.minuba.dk

Se mere om aftalen med Minuba