Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nu skal AB 92 revideres

Det udvalg, som skal revidere byggeriets aftalesystem, er nu nedsat, og Dansk Byggeri er repræsenteret. Revisionen er et af de helt centrale initiativer i regeringens byggepolitiske strategi, og moderniseringen skal være med til at styrke produktiviteten og konkurrencen i den danske byggebranche. Læs mere her

Med Lone Fønss Schrøder som formand er AB-udvalget nedsat. Det glæder Dansk Byggeri, som har ventet længe på, at udvalget skulle nedsættes.

AB-udvalget vil bestå af repræsentanter for 14 af byggeriets parter, som sammen skal modernisere de mere end 20 år gamle regler i AB 92, ABT 93 og ABR 89.

Dansk Byggeri er repræsenteret
Projektdirektør Henrik Fausing repræsenterer Dansk Byggeri i AB-udvalget, og afdelingschef i Juridisk afdeling Christian B. Prophet-Rannow vil være suppleant.

Henrik Fausing og Christian B. Prophet-Rannow har begge mange års erfaring med AB-reglerne og byggeri generelt, så de er godt klædt på til de tre år, som udvalgsarbejdet forventes at vare.

Dansk Byggeri ser frem til arbejdet med at modernisere AB-reglerne. 

På Energistyrelsens hjemmeside kan du læse mere om udvalgets sammensætning og meget mere
Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Dansk Byggeris juridiske afdeling på tlf. 72 16 00 00.