Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Ny vejledning om overholdelse af konkurrencereglerne

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens vejledning hedder ”Hvad kan din virksomhed gøre for at overholde konkurrencereglerne?” Det er første gang, at styrelsen udgiver en vejledning om compliance

Vejledningen kommer i to versioner; den ene er en miniguide rettet mod mindre virksomheder. Miniguiden giver et hurtigt overblik.

Den fulde version af vejledningen giver mere udførlig hjælp til, hvad virksomhederne kan gøre for at opdage mulige faldgruber, ligesom den angiver de forskellige redskaber, virksomhederne kan bruge for at holde sig på sikker grund.

Vær opmærksom på, at du også på Dansk Byggeris hjemmeside finder en række arbejdsdokumenter om procedurer for overholdelse af konkurrencereglerne (compliance). Arbejdsdokumenterne er udarbejdet af Juridisk afdeling. Udover et eksempel på et ”Code of Conduct”, finder du også en compliance-erklæring og et eksempel på et tillæg til en ansættelseskontrakt, hvor medarbejderen forpligtes til at følge det af virksomheden udarbejdede Code of Conduct.

Du finder miniguiden ”Overholder din virksomhed konkurrencereglerne?” her


Du finder vejledningen ”Hvad kan din virksomhed gøre for at overholde konkurrencereglerne?” her


Du finder Juridisk afdelings arbejdsdokumenter vedrørende compliance her

 

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Dansk Byggeris juridiske afdeling på tlf. 72 16 00 00.