Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyt værktøj til løn- og fraværsstatistik

Kender du markedslønnen for den nye medarbejder? I NetStat finder du tal, som er relevante for netop din virksomhed, og med det nye værktøj får du endnu mere ud af de generelle løn- og fraværsstatistikker

Dansk Byggeri åbner for et nyt og forbedret NetStat. Data bag statistikken er den samme, men du har endnu flere muligheder for at finde præcis den løn- og fraværsstatistik, som er relevant for dig.

På forsiden får du et hurtigt overblik over lønnen for særligt udvalgte arbejdsfunktioner, som du kan klikke på for at få mere information. Er du betroet adgang til ”Mine tal” for virksomheden, kan du også se tal for din virksomhed og sammenligne med andre virksomheder inden for branchen, regionen m.v. - uden at du først skal have besvær med at beregne tal for din egen virksomhed.

NetStat er det oplagte valg, når du skal finde markedslønnen for en ny medarbejder. Eller når du ønsker at sammenligne lønniveau eller sygefravær på din virksomhed med konkurrenternes.

Du kan også søge efter lønnen for bestemte arbejdsfunktioner og stillingsbetegnelser efter eget valg. Eller vælge en af de anbefalede søgninger for at finde inspiration.

NetStat giver dig mulighed for at gemme søgninger til en anden gang og til at opsætte abonnementer, så du altid får de nyeste tal leveret automatisk i din indbakke.

Bemærk at NetStat er forbeholdt medlemmer af Dansk Byggeri.

Gå direkte i gang med NetStat