Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

SBi-anvisning 252, Vådrum

Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) har lavet en ny anvisning for, hvordan man udfører gulve, vægge og installationer i vådrum, så bygningsreglementets krav er overholdt, og så der opnås størst mulig sikkerhed mod skader fra vand og fugt

Anvisningen er i forhold til tidligere versioner udvidet med flere nye emner, herunder om:

  • Lydforhold
  • Tilgængelighed
  • Ældre konstruktioners opbygning

Yderligere er der medtaget en beskrivelse af en række nye lette løsninger.

SBi oplyser, at der i den nye anvisning er henvist til det kommende bygningsreglement, BR15.

Anvisningen findes foreløbigt digitalt. Anvisningen på tryk afventer udgivelsen af BR2015, som formentlig vil ske i august 2015.

Du kan hente SBi-anvisning 252, Vådrum her

Såfremt BR15 ikke ændrer sig i forhold til den udgave, der er sendt til notifikation, vil indholdet af de trykte versioner af SBi-anvisningerne helt svare til indholdet af de digitale, og begge benævnes 1. udgave. Hvis der sker ændringer i BR15, vil der ske de nødvendige korrektioner, før anvisningerne trykkes.

Dansk Byggeri planlægger at holde en række kurser over hele landet i efteråret 2015 og foråret 2016. Kurserne vil blive udbudt efter, at SBi-anvisningen foreligger i den trykte udgave.

Når SBi-anvisning 252 foreligger i trykt udgave, vil Dansk Byggeri informere herom, herunder hvor den kan købes mv. samt informere om kurserne om SBi-anvisning 252, Vådrum.

Yderligere information om SBi anvisning 252, Vådrum, kan fås ved henvendelse til chefkonsulent i Dansk Byggeri Niels Strange på tlf. 72 16 01 94.