Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Tagdækkerne går forrest i udviklingen af et bedre arbejdsmiljø

I tagdækningsbranchen er man træt af at have rygbesvær, smerter og stivhed i kroppen på grund af fysisk belastende arbejdsstillinger ved tagdækningsarbejdet. Derfor sættes der nu ind for at få et bedre arbejdsmiljø.

I projektet ”Teknisk hjælpemiddel til håndtering af tagpap på (skrå) tage” går tagdækkere, byggeriets parter og udviklere sammen om at finde den bedste løsning på de arbejdsmiljømæssige og ergonomiske belastninger, som vrid, skub og en foroverbøjet arbejdsstilling udgør. Målet er at finde frem til et teknisk hjælpeværktøj til håndtering af tagpap på (skrå) tage, som slår igennem i hele branchen.

Alle inviteres til workshop

Har du også interesse i tagdækning, arbejdsmiljø og ergonomi, kan du deltage i en workshop, hvor vi skal diskutere og udvikle idéer til tekniske hjælpemidler og arbejdsmetoder, som kan give tagdækkerne et bedre og sundere arbejdsmiljø. Gennem workshoppen vil du også få mere viden om de arbejdsmiljømæssige udfordringer, som gør sig gældende for en tagdækker.

Invitation til workshop

Virksomheder bag projektet

Bag projektet står Icopal Entreprise a/s, Dansk Byggeri, 3F, Tagdækkernes Landsklub, Byggeriets Arbejdsmiljøbus, og virksomhederne Nordic Waterproofing , Phønix Tag Nordjylland, STS Støvring A/S, Skantag A/S samt udviklerne Lolle & Nielsen.

Formålet er at samle hele branchen, i indsatsen mod fysisk belastende arbejdsstillinger og at de deltagende parter bidrager med deres viden i udviklingen af et hjælpeværktøj. Projektet er støttet af Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse.