Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Succesfuld Talentcamp 2015

36 talentfulde elever fra murer-, flisemurer- og tømrerfaget var i uge 27 samlet for at deltage i en uges intensiv talentudvikling på Herningsholm Erhvervsskole. Flere af dem skal repræsentere Danmark ved Worldskills 2015 i Brasilien i august

Talentcampen er en udleder af det succesfulde projekt ’Talentskoler’, og det er andet år, at talentcampen bliver afholdt.

På talentcampen deltog i år 19 murer/ flisemurelever og 14 tømrerelever samt de tre fags VM-deltagere. De dygtige elever blev trænet og undervist af blandt andet fagenes landstrænere, og mens de tre VM-deltagere havde fokus på det nærtstående VM i Brasilien, trænede de resterende 33 deltagere til de kommende regionsmesterskaber. Det var tydeligt, at alle var komme for at lære noget, og der blev hele ugen trænet intensivt på tidligere DM-opgaver.

På trods af den intensive træning var der dog også tid til sociale arrangementer, og deltagerne havde mulighed for at knytte venskaber på tværs af fag over blandt andet grillfester, flugtskydning, beachvolley og gokart.

Her ses murer- og flisemurereleverne


Her ses tømrereleverne