Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Udfordringer på fremtidens arbejdsmarked

Er Danmark klar til vækst, og hvad betyder globaliseringen for fremtidens arbejdskraft? Det gav statsminister Helle Thorning-Schmidt, formand for Venstre Lars Løkke Rasmussen og en lang række andre indflydelsesrige oplægsholdere deres bud på ved Dansk Byggeris årsdag den 29. april. Her kan du se en række udvalgte korte videoindslag fra dagen

En stor og kompetent arbejdsstyrke er forudsætningen for vækst. Det satte Dansk Byggeri på dagsordenen på årsdagen den 29. april under overskriften fremtidens arbejdskraft og havde i den forbindelse inviteret en perlerække af indlægsholdere til at give deres bud på Danmarks udfordringer.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt holdt dagens åbningstale, og her lancerede hun et vigtigt initiativ, nemlig en forenkling af byggesagsbehandlingen i kommunerne, hvilket Dansk Byggeri har slået på tromme for længe. Formand for Venstre Lars Løkke Rasmussen fastholdt sit tilsagn om at genindføre BoligJob-ordningen frem til 2018, og USA’s ambassadør i Danmark Rufus Gifford anbefalede, at danske virksomheder gør op med Janteloven og lærer at prale lidt mere med, hvad de kan.

Se korte videoindslag, analyser og nyheder fra dagen her

Inden Dansk Byggeris årsdag blev der traditionen tro afholdt repræsentantskabsmøde, hvor der blandt andet blev valgt ny formand.

Læs mere om repræsentantskabsmødet her

Dansk Byggeris næste repræsentantskabsmøde og årsdag holdes den 28. april 2016, sæt allerede nu kryds i kalenderen.