Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

"Under Hjelmene” sætter fokus på logistik på byggepladsen

Rod og uorden på byggepladsen giver risiko for alvorlige ulykker og dårligt arbejdsmiljø. Læs hvordan du undgår ulykker i ”Under Hjelmene”, som er en gratis avis, du kan bestille hos Servicebutikken

Formålet med arbejdsmiljøavisen ”Under Hjelmene” er at skabe interesse hos håndværkere og ledere om at skabe et godt arbejdsmiljø på byggepladserne.

Historier fra byggepladsen
Historierne er hentet direkte fra byggepladserne, og redaktionen søger altid gode eksempler, der kan skabe debat, dialog og inspiration. Hvis jeres virksomhed har en god historie, vil redaktionen meget gerne høre fra jer på underhjelmene@underhjelmene.dk.

Under Hjelmene skrives af frivillige kræfter blandt arbejdsmiljøledere og medarbejdere i bygge- og anlægsbranchen. Avisen har et oplag på 35.000 eksemplarer og udgives to gange om året.

Bestil eller hent avisen
Du kan få den tilsendt avisen direkte til virksomhedens hovedadresse, hvorfra den frit kan fordeles i skurerne. Du kan få tilsendt så mange eksemplarer, du har brug for. Ring eller skriv til Dansk Byggeri på 7216 0000 eller servicebutikken@danskbyggeri.dk.

Eller hent den elektroniske udgave af avisen her