Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Væk med de administrative byrder

Lange sagsbehandlingstider, skæve regler om fartskrivere eller for mange indberetninger? Hvilke administrative byrder bøvler du med i hverdagen? Virksomhedsforum for enklere regler arbejder for at gøre det mere enkelt at drive virksomhed, og de har brug for din hjælp. Læs mere her

Bruger du tid på unødvendigt bøvl og administrative byrder? Tid som ellers kunne være brugt på at skabe vækst i din virksomhed?

Virksomhedsforum for enklere regler arbejder for at gøre det mere enkelt at drive virksomhed i Danmark. De udpeger områder, hvor virksomheder oplever de største byrder og kommer med forslag til forenklinger til regeringen.

Via linket nedenfor kan du fortælle, hvilke administrative byrder, du kæmper med i hverdagen. Virksomhedsforum for enklere regler gennemgår dit og andre virksomheders input, og herefter bliver regeringen præsenteret for en række forslag til forenklinger. Regeringen er forpligtet til enten at gennemføre initiativerne eller at forklare, hvorfor de ikke gennemføres. Arbejdet forventes derfor at munde ud i konkrete resultater i form af administrative lettelser, som vil gøre hverdagen enklere for danske virksomheder. 
 
Fortæl, hvilke administrative byrder, du kæmper med


Hvem står bag?
Virksomhedsforum for enklere regler består af repræsentanter fra både erhvervsorganisationer, arbejdstagerorganisationer samt virksomheder med viden om forenkling. Dansk Byggeri er medlem af Virksomhedsforum for enklere regler.