Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

178 renoveringsprojekter dyster om at blive DKs bedste

Særligt renoveringer af parcelhuse og alment boligbyggeri er godt repræsenteret blandt årets projekter til RENOVER prisen 2016. Nu skal udvalgte projekter nomineres til prisen, før vinderen kåres i september

Flere af de indstillede projekter byder også på interessante og spektakulære renoveringer. Der er blandt andet en forvandling af en gammel kedelbygning i Vejle til et moderne værksted for kulturvirksomheder, som nu skal være et vartegn for innovation i Vejle og omegn. Lagerhaller i Aabenraa, der tidligere husede en medicinvirksomhed, er transformeret til rum for leg og læring for elever i 0.-2. klasse på Kongehøjskolen. Og et tidligere krematorium og kapel på Bispebjerg Torv i København NV er blevet til et danse- og bevægelseshus.

 

Vinderen kåres i september

Et udvalg fra byggebranchen vil beslutte hvilke 4-6 projekter, der skal nomineres til RENOVER prisen 2016, som kåres ved en fest i begyndelsen af september 2016.

 

Om RENOVER prisen

RENOVER uddeles af Realdania og GI. Selv om renovering fylder mere end halvdelen af den samlede produktion i byggebranchen, er det primært nybyggeri, der bliver belønnet med priser. Det skal RENOVER prisen være med til at lave om på. Prisen er også særegen, fordi den hylder et helt projekt frem for en enkelt bidragsyder. RENOVER prisen er en pris til alle, der har været involveret i det vindende projekt – lige fra bygherre til rådgivere og håndværkere.

 

Spørgsmål

Har du spørgsmål, kan du henvende dig til Pressekontakt: Marie With Nedergaard, telefon 2557 2167, e-mail marie.w@renover.dk.