Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Få en gratis dag med Bedre Bundlinje-teamet

På bare én dag kan ledelse og medarbejdere sammen sætte håndgribelige forandringer i gang, der skaber en bedre bundlinje. 3F og Dansk Byggeri kommer ud og guider jer igennem dagen med værktøjet Fokus på forbedringer. Tilmeld din virksomhed

Dansk Byggeri og 3F tilbyder din virksomhed et dagsforløb, der sætter fokus på de konkrete udfordringer, som I står over for i hverdagen. Det kan være alt fra kommunikation og planlægning, til arbejdsgange og administrative procedurer.

 

Formålet er, at medarbejdere og ledere i fællesskab finder frem til brugbare løsninger, som er til gavn for alle i virksomheden.

 

Gennem simple værktøjer hjælper konsulenterne jer med at klarlægge, hvor I er, hvor I gerne vil hen og hvordan. Ved at diskutere og tage afsæt i disse spørgsmål, arbejder I jer frem til fælles mål og forslag til forbedringer på byggepladsen og i virksomheden. Når dagen er omme, er målet, at både ledere og medarbejdere har skabt resultater her og nu, som optimerer arbejdsprocesserne for alle.

 

Konsulenterne medbringer desuden materiale, som virksomheden kan bruge til den videre implementering.

 

Tilmelding

Send en mail med jeres virksomhedsnavn, antal ansatte og kontaktoplysninger til enten Dansk Byggeri eller 3F, og I vil blive ringet op:

- Rasmus Skovgaard, rsk@danskbyggeri.dk, tlf. 72 16 02 57

- Michael Dalsgaard, michael.dalsgaard@3f.dk, tlf. 20 71 97 09

I er også velkomne til at skrive eller ringe, hvis I har spørgsmål eller ønsker mere information.