Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Byg Garanti i landsdækkende radio og TV

Nu kører Dansk Byggeris nye landsdækkende kampagne for Byg Garanti. Du kan med fordel bruge Byg Garanti i din egen markedsføring – det giver flere kunder og opgaver

Markedsføringskampagnen er bygget op omkring det enkle budskab, at man altid skal vælge en håndværker med Byg Garanti, for så er ens hjem i trygge hænder. Tv-spottet viser et byggeprojekt hos en familie i en villa et sted i Danmark. Manden er en smule nervøs ved at efterlade sit hus til en gruppe af håndværkere med stort og farligt værktøj, men håndværksmesteren forsikrer familien om, at vælger man en håndværker med Byg Garanti, så er huset i trygge hænder.

Byg Garantis tv-spot kører over skærmen på TV2 og en række andre tv-kanaler første gang i april måned og igen til efteråret. I samme periode vil der køre radiospots i lokalradioer over hele landet samt annoncer i online medier.

Her kan du se og høre kampagnematerialet

Brug Byg Garanti – det betaler sig
Når kampagnen går i luften, vil danskerne være ekstra opmærksomme på Byg Garanti. Du kan derfor med fordel reklamere med, at du er dækket af Byg Garanti i forbindelse med, at kampagnen kører – det forstærker budskabet og giver dig mulighed for at få flere kunder og opgaver. Som medlem af Dansk Byggeri har du mulighed for at downloade Byg Garanti logoer i forskellige farver til både web og tryk på tøj, skilte, brevpapir og meget mere fra Byg Garantis hjemmeside.

www.byggaranti.dk


På Byg Garantis hjemmeside kan du også downloade eller bestille folderen "80 % af dine kunder vil have en håndværker med Byg Garanti - sådan får du fat i dem", som fortæller, hvorfor det er en fordel at benytte Byg Garantis markedsføringsmuligheder samt forslag til, hvordan du kan markedsføre din virksomhed. Du kan også bestille folderen i Servicebutikken eller hente den via dette link: 

80 % af dine kunder vil have en håndværker med Byg Garanti - sådan får du fat i dem


Gratis streamers og forbrugerfolder

Hvis du endnu ikke har streamers med Byg Garanti logo på dine biler, kan du gratis bestille dem i Dansk Byggeris Servicebutik.

Du kan også gratis bestille Byg Garanti Forbrugerfolderen. Det er en folder, som forklarer forbrugerne om fordelene ved at vælge en håndværker, der er omfattet af Byg Garanti. Det kan være en god idé at vedlægge denne folder, når du sender skriftlige tilbud til dine kunder. Du kan også downloade Forbrugerfolderen som pdf, så du kan vedhæfte folderen til de tilbud, du sender via mail.