Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Cirkulært/Nødvendig viden skifter format

I forbindelse med, at Dansk Byggeri har fået nyt hjemmesidesystem, bliver strukturen omkring Cirkulært/Nødvendig viden omlagt. Det betyder, at indholdet får mere permanent karakter og fremover nemt kan findes sammen med andet, til emnet, relevant information på Dansk Byggeris hjemmeside

Formålet er at sikre, at du har adgang til den pågældende information, hvor det er relevant, og at du samtidig har let adgang til relateret information, der ikke nødvendigvis er udsendt som Cirkulært/Nødvendig viden. Fx vil du fremover kunne finde Cirkulært/Nødvendig viden om overenskomst og ansættelse sammen med det øvrige overenskomst- og ansættelsesstof på Dansk Byggeris hjemmeside under ’For medlemmer’.

 

Det vil stadig være muligt at se en samlet liste over Cirkulært/Nødvendig viden i Dansk Byggeris Servicebutik, og du vil fortsat modtage nyhedsbrev, når der er nye Cirkulært/Nødvendig viden, eller hvis der sker opdateringer på tidligere udsendte Cirkulært/Nødvendig viden.

 

Gamle Cirkulært/Nødvendig viden

Alle tidligere Cirkulært/Nødvendig viden vil på sigt blive flyttet til hjemmesiden. Men indtil det arbejde er færdigt, kan du finde alle tidligere Cirkulært/Nødvendig viden via linket nedenfor.

Se gamle cirkulært her

 

Yderligere information

Har du spørgsmål til dette Cirkulært/Nødvendig viden, er du velkommen til at kontakte Anette Amundsen på telefon: 72 16 00 00 eller mail aam@danskbyggeri.dk.