Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Del dit byggeprojekt med verden

Hvilket byggeprojekt er du i gang med lige nu? Eller hvilket byggeprojekt, synes du, fortjener synlighed? Tag en selfie af dig selv og byggeprojektet og læg det på Instagram med hashtag #danskbyggeri, så deltager du i konkurrencen om morgenbrød til dig og dine kolleger

Er du på Instagram? Så vis netop dit byggeprojekt frem til resten af verden og vær samtidig med i konkurrencen om et gavekort til den lokale bager.

Alt, hvad du skal gøre, er at tage en selfie foran dit eget byggeprojekt eller blot et byggeprojekt, du finder genialt, flot, storslået, kompliceret, tankevækkende eller interessant og lægge det på Instagram med hashtag #danskbyggeri. 

Den 10. marts kårer vi det bedste foto og belønner med et gavekort til den lokale bager til dig og dine kolleger (max 10).

Du er også velkommen til at følge Dansk Byggeri på Instagram.

Følg Dansk Byggeri på InstagramSådan deltager du:

1. Download Instagram til din smartphone
2. For at kunne deltage skal din profil på Instagram være offentlig
3. Tag en selfie foran dit byggeri eller et byggeri, du synes fortjener synlighed
4. Læg billedet på Instagram og brug hashtag #danskbyggeri i teksten til dit billede


Sådan kommer du godt i gang med Instagram

 

(Se konkurrencebetingelserne her under billedet)

 

 

Konkurrencebetingelser:

Du skal have en aktiv og åben Instagramkonto for at kunne deltage. Vinderen offentliggøres på Instagram den 10. marts 2016. Dit billede kan blive vist i Dansk Byggeris elektroniske og trykte medier i perioden 10. marts – 31. maj 2016, også selvom du ikke vinder. Vi garanterer ikke, at alle billeder bliver vist. Hvis du tager billeder af andre, er det dit ansvar at indhente accept hos disse personer. Denne konkurrence er ikke lavet i samarbejde med eller sponseret af Instagram. Præmien gælder max 10 personer.