Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Er din lærling rollemodel?

For få unge kender til erhvervsuddannelserne. Men det skal der ændres på. Derfor søges der nu 60 seje og dygtige lærlinge eller elever, der er stolte af deres fag og kan fortælle livligt om det. Er det din lærling?

Mulighederne er mange, hvis man tager en erhvervsuddannelse. Men det er der for få, der er klar over, hvilket også ses på, hvor mange der søger mod uddannelserne.

Derfor tager Erhvervsskolernes ElevOrganisation til efteråret rundt på 300 af landets folkeskoler med kampagnen ”Vejen til en erhvervsuddannelse”. De og kampagnen har brug for din hjælp.

Tag nogle dage ud af kalenderen
For de søger 60 seje og dygtige lærlinge eller elever, der er stolte af deres fag og kan fortælle livligt om det ude på de 300 folkeskoler, vejen går forbi. Hvis det lyder som din lærling, så gør ham eller hende opmærksom på muligheden.

De 60 rollemodeller skal ikke være med på alle skoler, men der vil være behov for at tage nogle dage ud af kalenderen til at besøge folkeskoler og ligeledes deltage til informationsaftener på nærliggende erhvervsskoler. Det er samtidig et krav, at lærlingen kan deltage på en træningsweekend i august.

Send ansøgning
For at blive tilmeldt er det nødvendigt at sende en kort ansøgning til rollemodel@eeo.dk senest d. 12. august 2016.
Det er udelukkende for at sikre, at det er de helt rigtige, der vælges ud. I ansøgningen skal lærlingen skrive lidt om sig selv, og hvorfor han/hun vil være rollemodel. Derefter vil han/hun blive ringet op for et mindre interview.

 

Læs mere her