Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Få adgang til radon-marked og bliv tilmeldt radon-liste

Behovet for håndværkere, der kan sikre huset mod radon, er stigende. Derfor har Bolius oprettet en liste for specialiserede håndværkere, som du kan tilmelde dig. Læs også om efteruddannelse i radon

Flere boligejere efterspørger nu håndværkere, der kan sikre huset mod radon. Det sker efter, kampagnen ”radonfrithjem” af Realdania og Bolius har sat fokus på området og givet boligejerne mulighed for at bestille måleudstyr.

Kampagnens hjemmeside radonfrithjem.dk er blevet besøgt 140.000 gange, mens omkring 5.000 boligejere indtil nu har fået målt huset for radon. Realdania og Bolius har fået data for 2.100 af de målte hjem, og tallene viser, at radonniveauet flere steder end ventet er over myndighedernes anbefaling.

Stigende efterspørgsel på radonsikring
Der er nu en stigende efterspørgsel på håndværkere, der kan radonsikre huset. Og i den forbindelse er der lavet en liste med kvalificerede håndværkere. Den får husejere få adgang til, når de har fået målt deres hus. Liste kan håndværkere nu tilmelde sig.

Tilmelding
Det kan ske til Henrik Dahlerup på hda@bolius.dk, hvor man i e-mailen skal skrive firmanavn, adresse, kontaktinformationer og hvilke radonsikrende tiltag, man kan udføre. Derefter vil man modtage en kvittering.

Muligt at efteruddanne sig
Vær samtidig opmærksom på, at der tilbydes kurser i SBi-regi om radonsikring. På den måde er det muligt at få viden til at kunne udføre de efterspurgte opgaver og altså få del i et voksende marked indenfor byggeriet.

Se mere på: http://www.sbi.dk/arrangementer/kommende-arrangementer/radonsikring-i-bygninger-bliv-klogere-pa-hvordan-man-radonsikrer-efter-kravene-i-br