Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Få hjælp på det globale marked for bæredygtigt byggeri

Sustainable Build arrangerer innovationsudfordring 2016 for at styrke byggebranches konkurrenceevne på det globale marked for bæredygtigt byggeri. De 10 innovationer med størst vækstpotentiale vil få hjælp til deres produkt, adgang til investorer, nye markeder, eksperter mv. Deadline for ansøgninger er den 31. marts 2016

Alle virksomheder, iværksættere og innovatører er velkomne til at løse Innovationsudfordringen 2016, og de 10 innovationer med størst vækstpotentiale vil i efteråret 2016 få hjælp fra organisationer som Pension Danmark, Region Midtjylland, Henning Larsen, NCC, Tarkett, og en række andre nøgleaktører fra byggebranchen.

 

Årets tema

Hvordan skaber vi vækst inden for bæredygtigt byggeri gennem de materialer, vi anvender? Innovationerne og løsningerne skal fokusere på minimum ét af følgende områder:

  • Innovationer, der fører til øget viden om – og sporbarhed af – byggematerialer. For eksempel nye teknologier og metoder til indsamling, behandling, visualisering og formidling af ’Big Data’ fra byggeriet.

  • Innovationer, der øger genanvendelse af restprodukter fra byggeriet. For eksempel nye typer af materialer baseret på restmaterialer fra produktion, konstruktion, renovering eller nedrivning.

  • Innovationer, der skaber mere bæredygtig produktion eller bedre performance af nye eller eksisterende byggematerialer. For eksempel innovationer, der sænker vand-, energi- og kemikalieforbrug, eller har betydning for sundhed og indeklima i bygninger.

 

Om Sustainable Build

Er et samarbejde mellem Industriens Fond og Dansk Arkitektur Center, samt Grøn Omstillingsfond og Leaderlab.