Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Få overblik over it-markedet på en halv dag

Dansk Byggeri har samlet de 25 bedste it-værktøjer til kalkulation, tidsregistrering, kvalitetssikring og administrationen på Dansk Byggeris it-messe, der finder sted den 7. februar i Taastrup og den 8. februar i Aarhus. Tilmeldingsfrist er den 31. januar 2017

På Dansk Byggeris it-messe 2017 kan du møde leverandører af it-løsninger inden for fire områder: Administration, produktion, dokumentation og kommunikation.

En mere effektiv hverdag

Tømrermester Bjarne Svenstrup ApS i Hørning er på to år gået fra manuel til næsten 100 procent digital administration. Det har frigivet mindst seks timer om ugen, hvor han i stedet kan tjene penge ude hos kunderne. Tid sparet ved tastaturet giver nemlig mere tid ude hos kunderne.

- Jeg tager stort set alle de it-værktøjer til mig, jeg kan komme i nærheden af. Det kan aldrig betale sig andet alene af den grund, at jeg skal bruge mindre tid på administration og derved kan tjene penge til firmaet på opgaver ude hos kunderne, fortæller Bjarne Svenstrup, som gør brug af brancheløsningen Visual Administration Online og tillægsløsningerne Lønservice og Webtid.

Tid og sted

Dansk Byggeri it-messe foregår den 7. februar i Taastrup og den 8. februar i Aarhus. Tilmeldingsfrist er den 31. januar 2017.

Tilmelding
Det er gratis at deltage for Dansk Byggeris medlemmer.