Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Få viden om korrekte stilladser

På Korrektestilladser.dk kan din virksomhed få råd om korrekte stilladser og arbejdsprocesser. Byggeriets Arbejdsmiljøbus starter den 7. september en kampagne for at forbedre sikkerheden på stilladser

Der er brug for klare og enkle regler og aftaler, når mange mennesker arbejder på det samme stillads. Blandt andet skal bygherre sikre sig, at entreprenører og håndværkere ved, hvordan fx montagearbejde, materialeafsætning og vinduesmontering skal ske fra det pågældende stillads.

Besøg hjemmesiden

www.korrektestilladser.dk er der nu hjælp at hente. Hjemmesiden henvender sig både til bygherrer, entreprenører, rådgivere og håndværkere, som alle har et ansvar i arbejdet for et sikkert miljø på stilladset.

Fire arrangementer om indsatsen

I slutningen af indsatsperioden, der løber over de næste tre måneder, indbyder Bam-bus til arrangementer fire forskellige steder i landet, hvor du kan få mere viden om ansvar og sikkerhed.

Yderligere information

Ønsker du yderligere information om indsatsen, kan du kontakte direktør for Byggeriets Arbejdsmiljøbus Peter Kirkegaard på 41 33 66 80 eller mail: pk@bam-bus.dk

Om Bam-bus

Byggeriets Arbejdsmiljøbus – Bam-bus – er en mobil konsulenttjeneste, der formidler god arbejdsmiljø-praksis til byggevirksomheder og deres medarbejdere.