Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Danske medaljer ved EM i Skills 2016

De danske deltagere vandt både medalje og udnævnelse ved EM i Skills, der blev afholdt i Gøteborg i den forgangne uge. Se billeder af de danske deltagere

Danmarks dygtigste unge håndværkere deltog i sidste uge ved EM i Skills, hvor der blev konkurreret mod unge talenter fra hele Europa. I alt 383 unge deltog ved finalestævnet, og fælles for alle deltagerne var, at de hver især havde sikret sig adgang til EM ved at vinde de nationale mesterskaber inden for deres håndværk.

Syv danske deltagere
Danmark havde syv deltagere med til finalestævnet i Gøteborg, hvoraf de tre konkurrerede inden for bygge- og anlægsfagene og forsvarede de danske farver i flot stil.

Frederik Riber vandt bronzemedalje
Den kun 19-årige bygningssnedker Frederik Riber rejste hjem fra EM i Skills med en bronzemedalje. Frederik Riber er fra Haslev og ansat hos Tømrermester Madsen ApS i Præstø. Trods sine kun 19 år er Frederik veteran i Skills-sammenhæng. Han har i flere år drømt om at komme til WorldSkills 2017.

Philip Sarel Holtzhausen Knudsen fik Medallion of Excellence
Gulvlægger Philip Sarel Holtzhausen Knudsen, ansat hos Burcharth Gulventreprise A/S, klarede sig så flot, at han fik den såkaldte Medallion of Excellence, som uddeles til deltagere, som har opnået over 500 af 600 mulige point i konkurrencen.

Håb om at vinde DM
Møbelsnedker Alexander Sanduro, ansat hos Ib Asferg A/S, klarede sig også pænt, og han håber nu på at vinde DM i Skills, så han får muligheden for at kommer til VM i Skills i 2017.

Læs mere om EM i Skills 2016 i Gøteborg på SkillsDenmarks hjemmeside

Se billeder af de danske deltagere ved EM i Skills 2016