Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Folkemøde 2016

Dansk Byggeri deltager i samarbejde med TEKNIQ på Folkemødet på Bornholm den 16.-19. juni 2016. Du kan blandt andet høre debatterne: Hvem vil bo og arbejde i udkanten? Udenlandsk arbejdskraft – hvad er op og ned? Cheføkonomerne har ordet. Og finale i lobbyistspil. Mød os på Ydermolen i Allinge Havn på stadeplads G3

Dansk Byggeris telt på Folkemødet på Bornholm vil fra torsdag til søndag danne ramme om en række spændende debatter og arrangementer med spændende navne på deltagerlisten for eksempel:

 

Hvem vil bo og arbejde i udkanten?

Fredag den 17. juni kl. 09.00–09.50 debatterer vi, hvordan vi sikrer arbejdskraft fremadrettet. Yderområderne er hårdt ramt af, at Danmark har for mange i den arbejdsdygtige alder på varig offentlig forsørgelse, og samtidig rammes de hårdt af den massive mangel på faglært arbejdskraft, som forventes frem imod 2025.

 

Udenlandsk arbejdskraft – hvad er op og ned?

Lørdag den 18. juni kl 14.45-15.45 kan du høre debat om, hvorvidt Danmark ville bryde sammen uden udenlandsk arbejdskraft. Er det fordi, der er for mange brancher, hvor danskerne ikke ønsker at arbejde? Eller fordi danskerne presses ud af arbejdsmarkedet af den udenlandske arbejdskraft? Ordstyrer er Dorte Krogsgaard, DR P1.

 

Cheføkonomerne har ordet

Lørdag den 18. junikl.12.00–12.45 tager fire af de mest citerede økonomer pulsen på den økonomiske politik og byder på, hvor snittet skal lægges mellem velfærd og skattelettelser. Mød Mads Lundby Hansen, CEPOS, Thomas Søby, Dansk Metal, Erik Bjørsted, AE-Rådet og Bo Sandberg, Dansk Byggeri. Ordstyrer er Peter Søndergaard, Børsen.

 

Finale i Lobbyistspil

Torsdag den 16. juni kl. 17.45–20.00 kan du høre, hvad skal der til for, at en mærkesag bliver en vindersag. I lobbyistspillet dyster fremtidens lobbyister om politikernes gunst, og mærkesagerne stilles af virkelighedens lobbyister, blandt andet Landbrug & Fødevarer, Lægemiddelindustriforeningen og Røde Kors. Finalen bedømmes af blandt andre Mette Østergaard, TV2 News, Astrid Haug, rådgiver og Klaus Bondam, Cyklistforbundet.

 

Program

Se det fulde program her