Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Har du problemer med miljøfarlige stoffer og håndtering af affaldet?

Kom til åbningskonference den 23. juni om bygge- og anlægsaffald – og åbning af det nye Videncenter for Håndtering og Genanvendelse af Byggeaffald (VHGB). Tilmeld dig her

VHGB er et nyt videncenter, der skal gøre det enklere at hånd­tere og genanvende bygge- og anlægsaffald korrekt. Målet er både at forhin­dre, at miljøfarlige stoffer spreder sig i miljøet og indeklimaet – og at sikre, at flere bygge- og anlægsmaterialer bliver genanvendt eller genbrugt.

Om konferencen

VHGB vil gerne høre synspunkter og modtage input fra bygningsejere, byggebran­chens aktører og kommunerne. Derfor inviterer VHGB til en åbningskonference om bygge- og anlægsaffald. Erfarne kræfter vil fortælle om de udfordringer, de møder, når bygge- og anlægsaffald skal håndteres og genanvendes. Efter præsentationerne vil der være en afsluttende debat.

Læs programmet

Tid og sted

Torsdag den 23. juni 2016 fra kl. 13-16. Konferencesalen på Teknologisk Institut, bygning 1, Gregersenvej 1, 2630 Taastrup


Tilmelding
Konferencen er afholdt


Spørgsmål

Ring 72 20 29 30 for at få svar og vejledning. Du kan også sende dine spørgsmål via www.vhgb.dk


Tilmeld nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig nyhedsbrev på www.vhgb.dk.


Om VHGB

VHGB er et uafhængigt og uvil­digt center. Det blev etableret i foråret 2016 og er finansieret af Miljø- og Fødevareministeriet, Grundejernes Investeringsfond og Realdania.