Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Indstil din arbejdsplads til Førstehjælpsprisen 2017

Røde Kors hædrer arbejdspladser, der gør en særlig indsats for at for at uddanne medarbejderne i førstehjælp. Du kan selv indstille en arbejdsplads til Førstehjælpsprisen 2017. Frist for indstilling er 5. december 2016

Røde Kors mener, at arbejdspladser, der uddanner deres medarbejdere i førstehjælp, gør deres arbejdsplads mere sikker og til et mere trygt sted at være. Samtidig bidrager arbejdspladsens indsats til, at flere danskere lærer førstehjælp, så vi alle kan føle os mere trygge, når vi færdes i det offentlige rum. Røde Kors søger derfor nu kandidater til denne pris og til prisen som Årets Førstehjælper.

Præmie på 10.000 kr.

Virksomhederne vil blive hyldet, komme i pressen samt få blomster, chokolade og et diplom. Den person, der bliver kåret som Årets Førstehjælper, vinder en check på 10.000kr.

Prisuddeling

Førstehjælpsprisen uddeles ved en stor prisuddeling i foråret 2017, hvor pressen er til stede, og hvor de tre nominerede arbejdspladser og vinderen hyldes.

Indstil en arbejdsplads

Kender du en arbejdsplads, der også gør en helt særlig indsats omkring førstehjælp, så indstil den til Førstehjælpsprisen 2017 – gør det allerede i dag ved at klikke her: www.rødekors.dk/førstehjælpsprisen.

Seneste frist for indstilling er 5. december 2016.

Sidste års vinder

Børnehuset Rosenkilden er en børnehave, der i den grad gør en særlig indsats omkring førstehjælp. Samtlige 16 ansatte har fået et førstehjælpskursus, og det genopfriskes hvert eneste år. Der er opsat en hjertestarter i børnehaven, og de ældste børn lærer også førstehjælp. Derfor vandt de sidste år.

De øvrige nominerede arbejdspladser var ”Intern Service Gladsaxe” og ”Jørgen Friis Pulsen A/S”.