Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Jakob skal rådgive om it-implementering

Ny konsulent i Dansk Byggeri skal styrke Dansk Byggeris arbejde med digitale arbejdsmetoder og anvendelse af ny teknologi.

Ny teknologi og digitale arbejdsmetoder får større og større betydning for bygge- og anlægsbranchens arbejde. Det skal Dansk Byggeri være i stand til at understøtte. Jakob Diget Møller er ny konsulent i Dansk Byggeri.

Her skal han blandt andet stå for sekretariatsbetjeningen af Bygningsentreprenørsektionen og Styringsentreprenørgruppen. Hans særlige rolle bliver at arbejde med digitale arbejdsmetoder og anvendelse af ny teknologi i bygge- og anlægsbranchen.

 

Solid praktisk erfaring
Jakob er uddannet bygningskonstruktør og har en kandidatgrad i Ledelse og Informatik i Byggeriet fra Aalborg Universitet.

Han har 10 års erfaring fra arkitektbranchen, har arbejdet med 3D-visualisering. Han har desuden haft egen virksomhed, hvor han bl.a. udviklede software-løsninger til arkitektvirksomheder, og i de seneste år har han været projekteringsleder i entreprenørbranchen.

 

Unik viden om implementering af it
Jakobs erfaring med byggebranchen såvel som digitale værktøjer giver ham en unik viden om, hvordan virksomheder bedst implementerer de nye it-værktøjer, der konstant bliver introduceret.

 

Kontakt

Jakob Diget Møller
Konsulentjdm@danskbyggeri.dk72160196 / 23418209Erhvervs- og brancheservice