Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Job-matchmaking med flygtninge fra 80 kommuner

Overvejer du at ansætte en flygtning? Københavns Kommune afholder den 27. januar 2017 konferencen ”Flere flygtninge i job”, hvor du kan møde flygtninge fra 80 kommuner i job-matchmaking og høre om gevinsterne ved at ansætte flygtninge i din virksomhed. Tilmeld dig her

Formålet med konferencen er at oplyse om mulighederne for at ansætte flygtninge eller familiesammenførte. Der vil blive præsenteret cases på nogle af de virksomheder, som har erfaringer med at ansætte flygtninge.

Job-matchmaking
Til sidst vil der være job-matchmaking mellem virksomheder og nyankomne, hvor du har mulighed for at møde potentielle medarbejdere. Flygtninge og familiesammenførte til flygtninge fra 80 kommuner er inviteret til at deltage i matchmakingen.

Tid og sted
Konferencen afholdes den 27. januar 2017 kl. 13-16 på Københavns Rådhus.

Tilmelding
Vil du deltage i konferencen, skal du hurtigst muligt tilmelde dig på følgende link: https://flygtninge.kk.dk/indhold/tilmelding-til-konference-den-27-januar.

Spørgsmål
Har du spørgsmål, kan du kontakte er du fuldmægtig i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Malene Alber Lassen på mail: ft1q@bif.kk.dk eller telefonnummer: 40 42 82 41.