Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Få hjælp af droner og robotteknologi i byggeriet

Den 19. april 2016 åbner InnoBYG og RoboCluster dørene til en spændende konference med fokus på brugen af droner og robotteknologi til byggebranchen. Tilmeldingsfrist er den 14. april

Droner og robotter gennemgår en stærk teknologisk udvikling. Udviklingen åbner op for nye muligheder, hvor de nye teknologier kan være med til at lette arbejdsdagen i byggeriet, gøre processerne mere effektive og skabe nye forretningsområder. Dagens program stiller skarpt på både muligheder og udfordringer inden for udviklingen og brugen af droner og robotteknologi i byggebranchen. Bliv inspireret til, hvordan de nye teknologier kan hjælpe både bygherrer, rådgivere og entreprenører med de daglige udfordringer. Mød blandt andre key note-taler Märta Rehnberg fra Dare Disrupt, WallMo A/S, Odico, Syddansk Universitet og Teknologisk Institut.

Udstilling
Konferencen byder desuden på udstilling af robotter og droner samt live droneflyvning og masser af netværk på tværs af byggebranchen.

Program og tilmelding

Se programmet og tilmeld dig her


Tid og sted

Den 19. april 2016 fra kl. 09.30-16.30. Der er registrering og morgenmad fra kl. 09.00. Hans Christian Andersen Airport, Lufthavnvej 131, DK-5270 Odense N.

Pris
Kr. 600 ekskl. moms for medlemmer. Kr. 1.200 ekskl. moms for ikke-medlemmer. Kr. 160 ekskl. moms for studerende. Prisen inkluderer heldagsforplejning.

Tilmeldingsfrist
Den 14. april men tilmelding er bindende efter den 11. april.